Zink beklædning til din bolig 

Zink er et utrolig flot og stærkt materiale, der kan benyttes på mange forskellige måder til at inddække private boliger, sommerhuse, virksomheder mm. 

En af de primære fordele ved at bruge zink som inddækningsmateriale, er produktets utrolige holdbarhed. Zink er kendt for sin modstandsdygtighed over for de svingende vejrforhold, og har utrolig lang levetid, hvilket gør det til en langsigtet investering. 

En anden fordel ved at investere i zink inddækninger er det flotte udtryk, materialet kan give en bygning. Zink fås i flere forskellige varianter f.eks. forpatineret zink, sort zink og blank zink, og vil over tiden gennemgå en naturlig patinering, hvilket resulterer i en mere mat overflade, der skaber et karakteristisk udtryk. 

Hos Blik & Co. ApS er vi specialister i zink både til inddækninger, tagrender og meget mere. Vi laver skræddersyede løsninger der matcher dine ønsker og behov, så du får en løsning der passer til din bolig. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig. 

Zink inddækninger kan benyttes mange steder

Zink inddækninger kan bruges på mange forskellige måder til både at beskytte dele af bygningen, men også til at skabe et unikt udtryk. 

Et af nøgleområderne hvor der giver god mening at benytte inddækninger er ved vinduer og døre, for at skabe en effektiv barriere mod indtrængende vand og forhindre potentielle skader. Det er også en løsning der kan bruges ved tagkanter og kviste, for at skabe en vandtæt forsegling, der ikke kun beskytter mod vandindtrængning, men også som en del af bygningens design. 

Zink inddækning kan bruges:

  • Som vindskeder og sternbeklædning
  • Omkring vinduer og døre
  • Skorsten
  • Kvist og tag 
  • Som murkrone 

Zink inddækning i Nordjylland

Kontakt os for en god pris på zink inddækning

Ønsker du at få en fornuftig pris på en zink inddækning, eller er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os uforpligtende på telefonnummeret 61666486, mail kontakt@blikogco.dk eller via kontaktformularen her på siden. 

Vi kører ud og hjælper privatpersoner og erhvervsdrivende i Hjørring, Aalborg og resten af Nordjylland.

Kontakt os og hør mere