Kvalitetsbevidst blikkenslager

Søger du en professionel blikkenslager omkring Hjørring, Vendsyssel og Aalborg? Måske til at skifte tagrenderne, lægge nyt tag eller til inddækninger af kviste, facader, skorsten eller andet? Så får du hos Blik & Co. ApS dedikerede og kompetente blikkenslagere, med mange års erfaring og ekspertise.

Vores erfarne team af blikkenslagere er specialister i det traditionelle håndværk og har ekspertisen til at håndtere en bred vifte af opgaver. Uanset om det drejer sig om tagrender, facader, inddækninger eller andre blikløsninger, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi værdsætter det traditionelle håndværksmæssige grundlag, samtidig med at vi omfavner ny teknologi og innovative metoder for at sikre det bedst mulige resultat.

Vi arbejder med en bred vifte af materialer, herunder aluminium, kobber, messing, tombak og zink. Vores mål er at skabe blikløsninger, der ikke kun er funktionelle, men også flotte. Med vores Rheinzink certificering kan du være sikker på, at vores blikarbejde lever op til de højeste standarder.

Blikkenslager der er Rheinzink Certificeret

Gennem videreuddannelse med kurser både i Danmark og Tyskland, er det dokumenteret at vi som håndværkere har den viden og ekspertise, der skal til for at garantere høj kvalitet i vores arbejde med zink. Med en Rheinzink certificeret blikkenslager som os, er du derfor sikret et højt fagligt niveau og et design, der er udført upåklageligt hver gang.

Zink beklædning på nybyggeri

Blikarbejde i Hjørring

Vi laver stort set alt blikarbejde

  • Tagrender og nedløb i zink og andre holdbare materialer
  • Forskellige inddækninger i zink kobber, tombak og aluminium 
  • Facadedækninger
  • Skorstensinddækninger
  • Beklædning af kviste
  • Tagdækning
  • Gavle 
  • Specialopgaver
  • Diverse blikarbejde 

Vi udfører blikarbejde i alle størrelser, så har du en større eller mindre opgave der kræver en blikkenslager, er du velkommen til at kontakte os for at høre hvordan vi kan hjælpe. 
Hos Blik & Co. ApS er kvalitet et nøgleord, hvilket både afspejles i vores håndværk og service. Vi går meget op i den gode kundekontakt og dialog, samt at levere et tilfredsstillende resultat med en lang levetid. 

Kontakt os hvis du mangler en blikkenslager i Nordjylland

Søger du en kompetent blikkenslager, eller har du brug for yderligere information, så udfyld vores kontaktformular til højre eller kontakt os på telefon 61666486 eller 92156486, og lad os tage en snak om din opgave. 

Vi holder til i Hjørring, men kører også i Aalborg og resten af Nordjylland, hvor vi udfører mange forskellige former for blikarbejde for både privat og erhverv.