Blik & Co er et lille firma med tre ansatte beliggende i Hjørring. Vores to indehavere Tom og Peer har henholdsvis 35 og 45 års erfaring som blikkenslagere, og sammen med blikkenslager Kristian udfører vi arbejde for både privat og erhverv i hele Vendsyssel.

Hos Blik & Co får du dedikerede blikkenslagere, der forstår værdien i at kombinere de klassiske traditioner med den nyeste viden og udvikling inden for metode og værktøjer. Vi har to hovedgrene i firmaet: Blik og kloak.

Blik

Vi udfører alt slags blikarbejde i materialerne kobber, aluminium, tombak, messing og zink. Læs mere om vores blikkenslagerarbejde og Rheinzink certificering her.

Kloak

Autoriseret kloakmester, certificeret rottespærremontør og eksamineret regnvandskonsulent. Læs mere om vores kloakarbejde og LAR-løsninger (lokal afledning af regnvand) her.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Vi går op i den gode kundekontakt, og ingen opgave er for lille for os, så giv os et kald hvis vi skal tage en snak om blik- og kloakarbejde, regnvandsløsninger eller noget helt fjerde. Vi giver kyndig rådgivning og et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave.

Blik og Co i Hjørring