Autoriseret Kloakmester i Hjørring, Aalborg og omegn

Har du problemer med kloakken, eller søger du en professionel kloakmester til en bestemt opgave i Hjørring, Vendsyssel, Aalborg eller en anden nærliggende by i Nordjylland? 

Hos Blik & Co. ApS får du en autoriseret kloakmester, hvilket er din sikkerhed for et korrekt udført arbejde. Vi har fokus på kvalitet, og som din kloakmester kan du derfor forvente at vi sætter grundighed og godt håndværk forrest i hver opgave. For os er det vigtigt at være på forkant med udviklingen, og derfor vægter vi ny viden og videreuddannelse højt, så vi altid er opdateret indenfor branchen. 

Vi har tilsammen over 80 års erfaring kloakarbejde, og har derfor den rette erfaring og ekspertise der skal til for at løse de forskellige kloakopgaver. 

Professionel kloakmester med ekspertise inden for LAR-løsninger

Blik & Co. ApS arbejder ud fra et godkendt kvalitetsledelsessystem fra Teknologisk Institut og er certificeret rottespærremontør. Vi kan desuden kalde os eksamineret regnvandskonsulenter og specialister i LAR-løsninger.

Vi er leveringsdygtige i komplette regnvandsløsninger til lokal afledning af regnvand. Gennem kurser ved Teknologisk Institut, besidder vi den nyeste faglige viden og praktiske erfaring med rådgivning om håndtering af regnvand. Vi har ekspertisen til at udføre alle slags regnvandsløsninger fra faskiner til regnbede og terrænregulering.

Vi udfører kloakarbejde der dækker over:

Har du brug for en autoriseret kloakmester til en anden opgave, så kontakt os helt uforpligtende og lad os tage en snak om din opgave. 

Skal du bruge en Autoriseret Kloakmester i Nordjylland?

Ønsker du hjælp fra vores autoriseret kloakmester i Hjørring, Aalborg eller resten af Nordjylland, eller vil du vide mere om vores regnvandsløsninger? Så står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, yde rådgivning eller udforme et uforpligtende tilbud på professionelt kloakarbejde. 
Du kan kontakte os gennem kontaktformular her på hjemmesiden eller ring på telefon 61666486 eller 92156486 

Spørgsmål? Kontakt os